Drets Sexuals i Reproductius

Setmana dels Drets Sexuals i Reproductius L’Associació de Drets Sexuals i Reproductius i CRÍTIC impulsem una setmana temàtica amb continguts i debats virtuals que posen el focus en el dret a l’avortament i els grups que s’hi oposen.

Parlar de Drets Sexuals i Reproductius és focalitzar-se en tots aquells drets que garanteixen que les persones puguin viure lliures de discriminació, riscos, amenaces, coercions i violència en el camp de la sexualitat i la reproducció. Aquestes premisses, però, no sempre estan garantides a Catalunya. A més, la conquesta de tots aquests drets topa, cada cop més, amb la confrontació de potents lobbies ultres organitzats. Per posar el focus en totes aquestes qüestions i especialment la defensa del dret a l’avortament, del 16 al 20 de maig L’Associació de Drets Sexuals i Reproductius i CRÍTIC organitzem una setmana temàtica amb continguts periodístics i jornades virtuals que es podran seguir al web de CRÍTIC. 
En el marc de la setmana organitzada amb CRÍTIC sobre l’ofensiva als Drets Sexuals i Reproductius, L’Observatori, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, organitzem dos debats en línia sota l’epígraf Ofensiva als Drets Sexuals i Reproductius. Mitjans de comunicació, Ecosistema Digital i Grups Antigènere.Les taules rodones, que seran el 16 i el 17 de maig de 12 h a 14 h, reuneixen ponents internacionals i nacionals per abordar com treballen aquests grups i els seus missatges en el marc dels mitjans i de l’ecosistema digital. Les jornades, que compten amb traducció simultània, són d’accés lliure però cal inscripció prèvia (en aquest formulari) per poder seguir-les.

Tags: